Nu wij een aantal weken onderweg zijn in het nieuwe jaar, vraag jij je misschien ook wel af hoe het staat met al jouw goede voornemens? Of misschien ga jij die nog wel maken? Wat verlang jij van dit jaar? Of zelfs verder? Durf jij te dromen? Of bewaar jij dat voor later….later als jij groot bent?????

Dit is herkenbaar. Door dromen niet concreet te maken, blijft het vaak alleen bij dromen. Het is lastig om een droom echt te concretiseren, want hoe ziet jouw droom er dan exact uit? Kun je het verwoorden of is het een gevoel? Wat kun jij doen om het tastbaar te maken?  

Geef jouw dromen, verlangens en wensen een kans! Het is het ideale moment om echt stil te staan bij je leven. Wat zijn jouw wensen en verlangens? Waar wil jij dit jaar of aankomende jaren naar toe? Waarin wil jij jezelf ontwikkelen? Wat vind jij belangrijk? En wat zou jij de komende periode graag willen realiseren of veranderen?

Tijdens de workshop “Je toekomstdroom in beeld”gaan wij met deze vragen aan de slag. We gebruiken de werkvorm genaamd inspiratiebord/ visionboard/ moodboard/ collage maken. Deze werkvorm zorgt ervoor dat jouw gevoelens, verlangens en dromen zichtbaar worden. 

Als je het resultaat op een mooie zichtbare plek ophangt, wordt je daardoor dagelijks herinnert aan je droom, wens of verlangens en is het makkelijker om hierop keuzes te maken om je droom te verwezenlijken.

Wij beginnen eerst met een korte meditatie, wat jou in het hier en nu brengt. Vervolgens gaan wij bladeren door tijdschriften. De criteria: “wat maakt mij blij” is hierin leidend. Alles wat jou aanspreekt, wat eruit springt, waar jouw oog op valt, mag op jouw moodboard komen. 

In het tweede gedeelte van de workshop kijken we samen naar de betekenis en gaan we dieper in op de plaatjes, kleuren, teksten en compositie van je collage. Dit maakt je bewuster van je verlangens, dromen of wensen. Dit zal jou meer bewust maken van jouw dromen, wensen en verlangens.

Door deze workshop krijg jij meer helderheid over jouw dromen, wensen of verlangens. Wat jij werkelijk wilt. Jij maakt jouw hoofd leeg door dit creatieve proces, en vertaalt het in beelden. Jouw emoties en beelden zitten beiden aan de rechterzijde van het brein. Vandaar dat je dus sterker reageert op beelden dan op woorden. 

Niet voor niets is er het spreekwoord: “Een beeld zegt meer dan 1000 woorden”.

Na deze workshop:

  • Heb jij een leuke, ontspannen en creatieve middag ervaren
  • Heb jij een prachtige visuele richtingsaanwijzer gecreëerd voor je eigen toekomstdroom
  • Heb jij helder en duidelijk voor ogen wat jouw toekomstdroom is
  • Heb jij je eigen stip op de horizon geplaatst!
  • Heb jij de eerste stap gezet om jouw droom te verwezenlijken!

Deze workshop duurt 2 uur en is echt een cadeautje voor jezelf of een leuke activiteit om te doen samen met je vriendinnen of collega’s.

Kosten: €25,00 p.p. Dit is inclusief materiaal, koffie/thee en iets lekkers. Minimaal 4-8 personen.

Schrijf je nu in voor een onvergetelijke ervaring.


Coachpraktijk Mozaïektuin

Mijn praktijk ligt aan de rand van Groningen tegen een natuurgebied aan. Ervaar de rust en ruimte in mijn praktijk. Graag nodig ik je uit in mijn praktijk zodat we in gesprek kunnen gaan wat ik voor je kan betekenen. Met zonnige groet Susan ​