Dit wil zeggen dat ik 3 coachsessies aanbied op vrijdag 28 september in het coachhuis te Groningen.

Ben of ken jij iemand die graag eens een gesprek wil met een coach? Hier is een eenmalig en vrijblijvend gesprek te boeken voor 15 euro, waarbij dit bedrag ten goede komt aan het UAF. De volledige opbrengst van deze dag gaat naar het UAF: studie en werk voor hoger opgeleide vluchtelingen.

Het UAF gelooft in het talent van vluchtelingen. Wij zien vluchtelingen als gewone mensen met een bijzondere ervaring. Het UAF maakt vluchtelingen binnen de Nederlandse samenleving wegwijs op het gebied van onderwijs en arbeidsmarkt. We zijn ervan overtuigd dat scholing, studie en werk doorslaggevend zijn voor economische zelfredzaamheid en succesolle integratie. Het UAF creëert een omgeving waarin vluchtelingen hun talenten verder kunnen ontwikkelen. Zo kunnen zij in Nederland een nieuw bestaan opbouwen en een zinvolle bijdrage leveren aan de samenleving.

Lees meer over UAF

https://komnaardecoachdag.nl/

Wees snel, want er zijn nog maar 3 plekken beschikbaar!

Coachpraktijk Mozaïektuin

Mijn praktijk ligt aan de rand van Groningen tegen een natuurgebied aan. Ervaar de rust en ruimte in mijn praktijk. Graag nodig ik je uit in mijn praktijk zodat we in gesprek kunnen gaan wat ik voor je kan betekenen. Met zonnige groet Susan ​