Goedemorgen…. vandaag een inspiratie foto van deze week.

Volg je droom. Mooi gezegd… maar hoe doe je dat dan? En hoe kun je de verwachtingen die je jezelf hebt opgelegd naast je neer leggen? En als jij dat eindelijk kunt… kun je dan de verwachtingen van een ander weerleggen? Hoe blijf je trouw aan jezelf in het pad naar je droom?

Goede vragen… wat je kunt helpen is dat je een duidelijk beeld hebt van je droom. Hoe ziet het leven eruit als je De Droom hebt uitgevoerd? Hoe voelt het? Hoe reageren mensen om je heen? Welke dingen zijn dan wezenlijk anders dan nu? En de bereidheid om je droom op regelmatige basis bij te stellen helpt ook mee. Want door ervaring leer je, en kun je erachter komen dat je je droom nog mooier, interessanter, boeiender en uitdagender of realistischer kunt maken. Sta daar open voor, laat je verrassen, inspireren, raken en leef je droom!

img_1767

Veel inspiratie plezier!Wil je geen inspiratiefoto missen? Meld je dan via www.mozaiektuin.com/contact of mozaiektuin@ziggo.nl aan en ontvang elke maandag een inspiratie foto in je mailbox!

Coachpraktijk Mozaïektuin

Mijn praktijk ligt aan de rand van Groningen tegen een natuurgebied aan. Ervaar de rust en ruimte in mijn praktijk. Graag nodig ik je uit in mijn praktijk zodat we in gesprek kunnen gaan wat ik voor je kan betekenen. Met zonnige groet Susan ​