Goedemorgen…. vandaag een inspiratie foto van deze week.

Wanneer is goed, goed genoeg? We zijn allemaal wel eens perfectionistisch. Een goede eigenschap waardoor hetgeen wat we doen, ook goed is. Maar wanneer gaat het je tegen werken?

Vanmorgen nog, trapte ik er bijna in… de val van perfectionisme. Ik opende de gordijnen en ik zag een luchtspektakel van helder blauw en roze wolken uit het raam. Prachtig! Ik attendeerde de kinderen op het spektakel en mijn dochter riep: Mam: pak je camera en maak er een mooie foto van! Even wilde ik het niet doen, want mijn goede spiegelreflex camera lag in mijn atelier… even buiten bereik… Ik had wel mijn iPhone bij mij, maar ik wist dat ik dan consessies moest doen op kleur.  Uiteindelijk toch wel de foto gemaakt, mij berust op een iets minder perfectie foto in kleur… op compositie hoef ik geen concessies te doen.

En de kinderen waren helemaal blij dat hun moeder haar passie heeft gevolgd om te doen wat ze heel leuk vind… foto’s maken -> de kwaliteit van de camera is altijd ondergeschikt aan de passie van het fotograferen. En dit voorbeeld kun je natuurlijk doortrekken naar het leven. Wanneer weerhoudt het je om stappen te nemen, dingen gaan ondernemen en actie gericht te werken? Wanneer verlamd het je? Wanneer gebruik je perfectie als excuus om het dan maar niet te gaan doen. Realiseer je wanneer goed, goed genoeg is.

img_1824

Veel inspiratie plezier!Wil je geen inspiratiefoto missen? Meld je dan via www.mozaiektuin.com/contact of mozaiektuin@ziggo.nl aan en ontvang elke maandag een inspiratie foto in je mailbox!

Coachpraktijk Mozaïektuin

Mijn praktijk ligt aan de rand van Groningen tegen een natuurgebied aan. Ervaar de rust en ruimte in mijn praktijk. Graag nodig ik je uit in mijn praktijk zodat we in gesprek kunnen gaan wat ik voor je kan betekenen. Met zonnige groet Susan ​