Goedemorgen! Hier weer een prachtige inspiratie foto voor de aankomende week.

Mist is voor mij, lopen met je hoofd in de wolken

Mist was als kind voor mij een magisch natuurverschijnsel. Op het moment dat ik leerde dat mist eigenlijk een wolk op de grond was, werd mist nog magischer… Wolken zie je natuurlijk altijd op afstand en dan kon je er middenin lopen! Het zicht werd je ontnomen, geluid valt weg en je bent gewoon daar… midden in de mist… op jezelf aangewezen. Geweldig vond ik dat..  en nog steeds.

Het meanderen van lopen in de mist is een status quo wat ik, figuurlijk gezien dan, nog steeds heel fijn vind. Je moet dan vertrouwen op je gevoel, op je instinct vertrouwen dat het goed komt waar je ook heen gaat. Je mist namelijk even het overzicht. Waar je altijd op kunt vertrouwen is dat de mist uiteindelijk opklaart, dat je dan weer zicht hebt op je doel en je (levens)pad.

Eigenlijk is mist -> vertrouwen op jezelf. Als je dat vertrouwen hebt, klaart de mist vanzelf en sneller op dan dat je denkt.

Veel inspiratie plezier deze week.

IMG_6787[mailchimp_subscriber_popup baseUrl=’mc.us17.list-manage.com’ uuid=’6cf19f39f7b502eb398286521′ lid=’778c85b1db’ usePlainJson=’true’ isDebug=’false’]

 

Coachpraktijk Mozaïektuin

Mijn praktijk ligt aan de rand van Groningen tegen een natuurgebied aan. Ervaar de rust en ruimte in mijn praktijk. Graag nodig ik je uit in mijn praktijk zodat we in gesprek kunnen gaan wat ik voor je kan betekenen. Met zonnige groet Susan ​