Reflectie op het stilstaande water

Stil staan bij verandering is belangrijk. Van reflectie leer je het meest. Om goed te reflecteren is het belangrijk om stil te staan en de rust hebben om het grote geheel te zien ipv kleine details. Juist om stil te staan, te reflecteren, de stappen te overzien in je leerproces en je doelstelling in je focus te houden. Dat is de sleutel tot succes tot slagen!

Vier je successen! Hoe groot of klein dan ook, deel ze met je partner, vriend, vriendin, buren of je coach. Die zorgen ervoor dat je het veranderproces kunt volhouden. Het houdt ook de focus vast voor de lange termijn. Zodat je niet te vroeg opgeeft. En het maakt het leven ook een stuk vrolijker. Successen hoeven niet groot te zijn, ook het vieren van de kleine stappen is belangrijk. Stilstaan om te vieren en reflecteren waar je vandaan komt en waar je naartoe gaat is belangrijk. Leef met aandacht en vier met passie.

Welk succes ga jij deze week delen? En met wie? Hoe ga je dat doen? Heb je een ritueel daarvoor?

Coachpraktijk Mozaïektuin

Mijn praktijk ligt aan de rand van Groningen tegen een natuurgebied aan. Ervaar de rust en ruimte in mijn praktijk. Graag nodig ik je uit in mijn praktijk zodat we in gesprek kunnen gaan wat ik voor je kan betekenen. Met zonnige groet Susan ​