Hier de inspiratie foto van deze week.

De vakantie is een ideale periode om te vertragen. Om niet mee te gaan in de hectiek van de dag, maar gewoon lekker te doen waar je zin in hebt. Vaak ga je onbewust vertragen. Meer genieten en minder dingen op de dag plannen en organiseren. Soms betrap je erop om dit gevoel langer vast te houden en neem je jezelf voor om je niet te verleiden om alles weer los te laten en weer te gaan racen.

Welk moment in je drukke dag zou je kunnen ombuigen naar een vakantie modus? Voor mij is het een koffie moment. Even rustig buiten zitten, genieten van de natuur en het lekker bakje koffie (of munt thee) en stil te blijven staan in het moment. Wat werkt voor jou?

Wanneer bouw jij je vertraag moment in?

Veel inspiratie plezier!

Susan

Coachpraktijk Mozaïektuin

Mijn praktijk ligt aan de rand van Groningen tegen een natuurgebied aan. Ervaar de rust en ruimte in mijn praktijk. Graag nodig ik je uit in mijn praktijk zodat we in gesprek kunnen gaan wat ik voor je kan betekenen. Met zonnige groet Susan ​