Goedemorgen…. een mooie inspiratie foto deze week.

Gisteren hoorde ik weer het nummer Mooi van Marco Borsato. De tekst vind ik echt prachtig. Hoe sta je in het leven; een glas halfvol of halfleeg? Of zoek je naar de kraan? Hoe kijk je is hoe je ervaringen worden ingekleurd in het leven. Sta je er wel eens bij stil wat je basis houding is? En wat kun je doen om een druilige dag of een dag waarbij je met je verkeerde been uit bed bent gestapt te zien als een kans of ervaring… of gewoon acceptatie dat het zo is…

Hoe val je in slaap
Hoe begint je dag
Open je je ogen
Met een traan of met een lach

En kijk je om je heen
En zie je dan de zon
Of zoek je achter alles
Naar de schaduw op de grond
…..

….Creëer je je geluk
Want binnen in jezelf
Is waar het eindigt en begint
…….

…..Hoe mooi
Kan het leven zijn
Het is maar hoe je kijkt
Het is maar wat je droomt
Hoe mooi
Is jouw werkelijkheid
Jij bent net zo rijk
Zo rijk als je je voelt
Zo rijk als je je voelt
Marco Borsato: Mooi (volledige tekst zie hier)

En geniet van het proces.

Een zonnige groet en veel inspiratie plezier.

Susan

Coachpraktijk Mozaïektuin

Mijn praktijk ligt aan de rand van Groningen tegen een natuurgebied aan. Ervaar de rust en ruimte in mijn praktijk. Graag nodig ik je uit in mijn praktijk zodat we in gesprek kunnen gaan wat ik voor je kan betekenen. Met zonnige groet Susan ​