Kaarslicht brengt licht in het donker. Als de dagen donkerder worden zetten we vaker een kaarsje aan om het gezellig te maken. Het brengt warme, gezelligheid en 

Ook willen we vaak een kaars aansteken om een dierbare te herinneren of om op afstand verbinding te maken voor geluk of liefde. Als sinds de middeleeuwen gebruiken we hier kaarsen als symbool voor tussen de verbinding tussen hemel en aarde, om de doden te herdenken en om rituelen te bekrachtigen. 

Wat betekent kaarslicht voor jou? Gebruik je het als ritueel? Heb je wel eens een kaarsje aangestoken voor iemand die je mist? Of iemand geluk te wensen op afstand? Wanneer steek je de kaarsjes aan? Welke sfeer en gevoel wil je hiermee bekrachtigen? Doe je dit bewust of onbewust? Wat kun je hiermee bekrachtigen?

 

Wil je zelf ook je foto’s kunnen interpreteren? Wat betekenen kleuren, perspectief en andere symbolen in je foto’s? Wat kun je leren van je eigen proces?

In de online Mindful Fotografie cursus leer je de symbolen van kleur, drie, planten, perpectief en nog veel meer. Je kijk vanaf dan heel anders naar je foto’s. Ben je geïnteresseerd?

Probeer dan eerst een gratis online les uit en laat je verrassen!

Coachpraktijk Mozaïektuin

Mijn praktijk ligt aan de rand van Groningen tegen een natuurgebied aan. Ervaar de rust en ruimte in mijn praktijk. Graag nodig ik je uit in mijn praktijk zodat we in gesprek kunnen gaan wat ik voor je kan betekenen. Met zonnige groet Susan ​