Einde van dit jaar, weer een nieuw jaar op komst. Deze periode is een periode van oudsher een periode van reflectie. Op de media kun je dit herkennen door lijstjes (top 2000, hoogtepunten van 2020 etc). Terugkijken naar wat dit gekke jaar gebracht heeft. Dit hebben we natuurlijk niet kunnen voorzien wat voor impact COVID-19 op ons jaar heeft gebracht.

Er zijn een paar dingen die ik meeneem naar het nieuwe jaar, wat ik dit jaar heb geleerd. De natuur geeft veel rust en ruimte tijdens een wandeling, waar je veel behoefte aan hebt als je veel achter schermen aan het werk bent. Wandelen tijdens telefoneren om je benen te strekken en je creativiteit op gang te brengen. Op afstand je kennis bijspijkeren heeft een sprong gemaakt, wat erg fijn is als je in het Noorden woont, en er is nu veel meer keuze wat je kunt doen met erg hoog niveau. Bewust samen komen en genieten van 1:1 aandacht kun je in veel vormen gieten.

Wat neem jij mee naar 2021? Wat heeft 2020 gebracht waar je echt mee verder wilt gaan? En wat laat je achter in 2020? Waar wil je afstand van doen, wat heeft energie gekost en wil je niet meer meenemen? Ga je iets anders doen? Hoe ga je dat aanpakken? Heb je er hulp bij nodig? Wie kan je daarbij ondersteunen in je directe omgeving? Of heb je daarbij hulp nodig van een externe partij, iemand als een coach, fysiotherapeut, arts of andere zorgverlener?

Ik wens je een fijne jaarwisseling, geniet van de dingen die mogen en van de dingen die nog gaan komen. We maken er met z’n allen een spetterend 2021 van!

S

Geniet van het proces.

Een zonnige groet en veel inspiratie plezier.

Susan

[mailchimp_subscriber_popup baseUrl=’mc.us17.list-manage.com’ uuid=’6cf19f39f7b502eb398286521′ lid=’778c85b1db’]

Coachpraktijk Mozaïektuin

Mijn praktijk ligt aan de rand van Groningen tegen een natuurgebied aan. Ervaar de rust en ruimte in mijn praktijk. Graag nodig ik je uit in mijn praktijk zodat we in gesprek kunnen gaan wat ik voor je kan betekenen. Met zonnige groet Susan ​