Goedemorgen…. vandaag een inspiratie foto van deze week.

Inzicht door uitzicht geeft uitzicht door inzicht.

Herken je dit? Je zit helemaal vast in je gedachten… alle oplossingen en problemen hebben zich een ontelbaar keer al de revue gepasseerd en toch zie je de oplossing voor je prangende probleem niet. En dan… opeens als je alles hebt losgelaten en je kijkt van op een afstand. Dan komt de oplossing zich aandienen! Meestal op een onverwachts moment, op een moment dat je heel iets anders aan het doen bent. Afwassen, met de hond wandelen, een ontspannen moment met vrienden of je partner.

Het voelt dan alsof je op een uitkijktoren staat en opeens je landschap aan mogelijkheden voor je kunt zien. Een weids uitzicht, dat geeft inzicht. Waardoor je uitzicht krijgt op je oplossing(en). Daardoor kun je verder kijken en je blik weer breder wordt.  Kun je dit metafoor ook terugzien in je eigen leven? Waar loop je tegenaan? Vraag je hulp? Aan wie vraag je dan je hulp? Of los je het liever zelf op? Hoe zorg je ervoor dat je kunt loslaten om uitzicht te creëren?

Inzicht door uitzicht

Geniet van het proces.

Een zonnige groet en veel inspiratie plezier.

Susan

Coachpraktijk Mozaïektuin

Mijn praktijk ligt aan de rand van Groningen tegen een natuurgebied aan. Ervaar de rust en ruimte in mijn praktijk. Graag nodig ik je uit in mijn praktijk zodat we in gesprek kunnen gaan wat ik voor je kan betekenen. Met zonnige groet Susan ​