Als mensen bij mij in de praktijk komen om te coachen ervaren ze een probleem. Denk dan aan: niet tevreden zijn in de huidige functie, niet weten waarnaar je toe wilt ontwikkelen, vastlopen in het huidige werkproces, moeite met balans zoeken tussen werk/privé of geen werkplezier meer hebben etc. Ze zijn al een tijd bezig om het zelf op te lossen, al gepraat met hun achterban, maar ze komen niet verder.

Dan is een coach een handige tool om in te zetten. Als onafhankelijke coach zit je niet in je familie- of vrienden systeem. Wat vaak resulteert dat je daar niet de juiste vragen krijgt om verder te kunnen groeien, puur alleen om het feit dat juist die mensen te dicht bij je staan en het dus ook niet kunnen zien.

Achter het probleem waar de mensen bij mij op de drempel staan ligt heel veel meer. Verlangens, dromen, wensen en vooral veel vragen. Tijdens een coach gesprek gaan we ook aan het werk om die allemaal in kaart te brengen. De vragen te stellen die anders niet gesteld worden en uitzoeken en onderzoeken waar je grenzen liggen. En dat betekent dat er dingen gaan veranderen en beweging in gang wordt gezet. Jij zet de eerste stap. Jij bepaalt de richting.

Innerlijke onrust komt vanuit de positie dat je ergens bevind waar je niet wilt zijn. Dat je in een situatie staat wat niet overeenkomst met je verlangens of dromen. Dat je een ander pad wilt bewandelen. Maar je twijfelt over de weg ernaar toe, je bent je eigen kompas kwijt en de tomtom weigert even dienst. Op moment dat je weer in beweging komt, zul je ervaren dat de momenten van innerlijke rust vanzelf weer terug komt. Het antwoord ligt namelijk altijd al in jezelf. Soms heb je een spiegel nodig om het antwoord te kunnen zien en daarmee jezelf weer terug te vinden. Coaching werkt als een spiegel. Nieuwsgierig geworden wat het voor jou kan betekenen?

Bij mij in de praktijk tijdens individuele coaching, online training Mindful Fotografie of de creatieve workshops laat ik jou ervaren om weer in contact te komen met jezelf, je gevoel, je wensen en verlangens. Dit zorgt voor inzichten, geeft uitzicht op de toekomst en maakt dat je gaat leven naar wat je écht wilt. Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek voor coaching of schrijf je in voor een online training Mindful Fotografie of een van de creatieve workshops.

Coachpraktijk Mozaïektuin

Mijn praktijk ligt aan de rand van Groningen tegen een natuurgebied aan. Ervaar de rust en ruimte in mijn praktijk. Graag nodig ik je uit in mijn praktijk zodat we in gesprek kunnen gaan wat ik voor je kan betekenen. Met zonnige groet Susan ​