Ben je al aan het kijken of je de zorgverzekering moet aanpassen of wijzigen? Bij de aanvullende verzekeringen kun je in aanmerking komen voor vergoeding voor de therapie die je krijgt bij mijn praktijk. Je kunt in het overzicht van mijn beroepsvereniging CAT zien welke prestatie codes (voor je behandeling) bij welke zorgverzekeraars worden vergoed.

De consulten die ik geef als coach en CAT-therapeut level 3 worden benoemd onder de noemer:

  • 24505 – (kinder) Coaching
  • 24005 – natuurgeneeskundige therapeut

De AGB code van Coachpraktijk Mozaïektuin is: 90068218

Ik hoop dat dit helpt om een goede keuze te maken. Mocht je hierover willen overleggen of vragen hebben, schroom dan niet om te bellen, mailen of appen.

Fijne jaarwisseling alvast en geniet van de dingen die komen gaan.

Veel inspiratie plezier

Liefs, Susan

Coachpraktijk Mozaïektuin

Mijn praktijk ligt aan de rand van Groningen tegen een natuurgebied aan. Ervaar de rust en ruimte in mijn praktijk. Graag nodig ik je uit in mijn praktijk zodat we in gesprek kunnen gaan wat ik voor je kan betekenen. Met zonnige groet Susan ​