Zoek jij een unieke manier om een verandering in missie of bedrijfsvoering te presenteren aan je medewerkers? Of wil jij je samen met je medewerkers even stilstaan bij een bepaald onderwerp? Maak dan gebruik van mijn unieke trainingsruimte en laat mij jou helpen om op een creatieve, ontspannen en laagdrempelige workshop om jouw boodschap over te brengen op jouw personeel.

img_1689Boek een workshop Mindful Fotografie en ontdek hoe jouw medewerkers zich verhouden tot jouw boodschap. In mijn unieke trainingsruimte krijg je de tijd en de mogelijkheid om de boodschap uit te leggen, daarna gaan jij en je medewerkers op pad de natuur in om 1 foto te maken per persoon. Een foto verbeeld het gevoel, wensen, verlangens, of weerstanden van mensen. Wat probeert je onderbewuste te vertellen via een foto, gemaakt met aandacht? Waar zitten weerstanden? Waar zitten mogelijkheden? Hoe kun je iedereen in zijn eigen kracht zetten maar tegelijkertijd wel hetzelfde uitstralen naar de klanten?

 

Hier gaan we mee aan de slag! In een veilige, natuurlijke en creatieve omgeving komt het onderbewuste tijdens een meditatiewandeling aan het woord. Door dit proces te begeleiden en in deze omgeving naar elkaar te luisteren en met elkaar te overleggen komt er wederzijds begrip met als ideale doelstelling dat iedereen commitment heeft tot jouw vraag, missie of een verandering in bedrijfsvoering.

  • De workshop duurt in totaal 3 uur
  • Het betreft een Mindful meditatie wandeling met een opdracht: je eigen missie of visie voor 2018
  • Iedereen maakt heel bewust slechts 1 foto
  • Bij terugkomst volgt er een uitleg over en betekenis van de foto en leg ik verbinding met de vraag en de foto
  • Uiteraard inclusief thee / koffie en lekkers
  • De prijs is slechts €30,00 per persoon
  • Minimale deelname 5 personen

 

Coachpraktijk Mozaïektuin

Mijn praktijk ligt aan de rand van Groningen tegen een natuurgebied aan. Ervaar de rust en ruimte in mijn praktijk. Graag nodig ik je uit in mijn praktijk zodat we in gesprek kunnen gaan wat ik voor je kan betekenen. Met zonnige groet Susan ​