Je herkent het wel. Een druk leven als moeder, echtgenote, vriendin, dochter, werkneemster of collega. Verschillende rollen, verwachtingen en stress momenten. Hoe kun je dan tijd voor jezelf plannen en ervan genieten? Je hebt misschien al een keertje mindfulness of meditatie geprobeerd. Misschien zonder succes om het voor langere tijd toe te passen… Het stilzitten is een hele grote opgave als je veel prikkels om je heen hebt. Toch zie je de kracht en nut van mindfulness en het leven in het NU, maar heb je moeite om het te implementeren in je dagelijkse structuur / beslommeringen .

Bij Mindful Fotografie onderga je een actieve vorm van mindfulness door een stilte-wandeling en fotografie.

Ieder mens beschikt over een binnen en een buitenwereld. Fotografie zorgt ervoor dat je rechter hersenhelft wordt geactiveerd, waardoor deze beelden zichtbaar worden en een afspiegeling zijn van het onderbewuste ik. Soms zijn emoties en gevoelens moeilijk te verwoorden en zegt daarom een plaatje meer dan 1000 woorden.

Je maakt de binnenwereld zichtbaar maken een foto te maken van de buitenwereld. Met behulp van interpretatie van de opdracht, vragen van de coach krijgt je inzichten waarmee je weer verder kunt.

Ik kan je helpen de foto op een juiste manier te interpreteren door mijn achtergrond als gecertificeerd coach. Je leert wat symboliek van kleur, vorm, onderwerpen en het proces kan betekenen m.b.t. de vraag die je jezelf hebt gesteld voor deze workshop. Ik help je om je foto een verhaal te geven, wat leidt tot inzicht & zelfontwikkeling. 

Door mijn passie voor fotografie, coach ervaringen en mijn opleiding creatieve therapie kan ik verschillende disciplines met elkaar verbinden tot een leuke, positieve en laagdrempelige workshop of online training.

De meest gestelde vragen:

Moet je een professionele camera hebben? Nee hoor. Alle camera’s zijn goed. Je kunt het ook doen met de camera op de telefoon. Het gaat om het onderwerp en om het kaderen van beeld, niet om de techniek van het fotograferen.

Hoe kan ik mij voorbereiden?  Het enige wat je kunt doen is je camera of telefoon met camerafunctie mee nemen en zorgen dat die goed is opgeladen. Verder is er geen voorbereiding nodig.

Wat wordt er gedaan met de huiswerkopdrachten? Bij de plus en advanced pakketten worden die door mij gelezen en feedback op gegeven, waarbij je zelf kunt bepalen wat je met de feedback wilt gaan doen.

Moet ik regenlaarzen of paraplu mee? Kijk even naar de weersvoorspellingen en bepaal dan of je beschermende kleding of paraplu mee moet nemen voor tijdens je opdrachten.

Kom in beweging

Probeer direct de Gratis online les Mindful Fotografie!

Coachpraktijk Mozaïektuin

Mijn praktijk ligt aan de rand van Groningen tegen een natuurgebied aan. Ervaar de rust en ruimte in mijn praktijk. Graag nodig ik je uit in mijn praktijk zodat we in gesprek kunnen gaan wat ik voor je kan betekenen. Met zonnige groet Susan ​