Vakverenigingen

Ik ben aangesloten bij de grootste beroepsorganisatie voor coaches in Nederland: de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches). Ik werk volgens de ethische code van de NOBCO  en volg regelmatig na en bijscholingen om mijn kwaliteit te borgen en mijn kennis uit te breiden.  Als NOBCO coach ben ik automatisch aangesloten bij de internationale vakverenigingen EMCC en AC.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT (Collectief Alternatief Therapeuten) en werk volgens de CAT beroepscode.
(Deel) vergoeding
De behandelingen die ik geef als CAT- therapeut worden geheel of gedeeltelijk vergoed (afhankelijk van jouw aanvullende zorgverzekering) bij een aantal grotere zorgverzekeraars. Check hier (op eigen verantwoordelijkheid) bij CAT_vergoedingenlijst 2021 of je ook recht hebt op (deel-)vergoeding met jouw zorgverzekering of neem contact op met jouw verzekeraar en vraag het na!

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de
Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig
onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn
klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/
Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/