Ervaringen

Video afspelen

Genoten! 4 weken lang, vakantie. Heerlijk! Het heeft me veel gebracht, mede door Susan Hooiveld-Volkers in haar coachpraktijk Mozaïektuin. Zij heeft mij de afgelopen half jaar geholen om mijn ambities en carrière helder te krijgen en weer een mooi doel voor ogen te hebben. Super bedankt! MNaandag bein ik weer met positieve energie. De vakantie afsluiten met dit gewerldige weer!

Anita

Susan is een hele fijne coach die je laat zien dat je met eenvoudige dingen grote stappen kan maken!

Een workshop Mindful Fotografie bij Susan Hooiveld is een cadeautje voor jezelf. Je wordt op pad gestuurd met de opdracht 1 foto te maken die voor jou van betekenis is. Susan Hooiveld kan uitleg geven aan de foto die je gemaakt hebt en op welke wijze jouw onderbewuste daarin een rol heeft gespeeld. Ze doet dit op een positieve en opbouwende wijze, met aandacht voor jou als persoon. Kortom een echte aanrader!!!

Al langere tijd had ik de wens om op creatief vlak iets te doen. Daarom een cursus mozaiek! In de atelierruimte was het behaaglijk warm en waren er voldoende voorbeelden om inspiratie op te doen. Susan helpt je bij het maken van keuzes over het ontwerp. Ik ben erg blij met het eindresultaat.

Vorig jaar al een zeer professionele ervaring bij coachpraktijk Mozaiktuin opgedaan. Een zeer helder antwoord gevonden op mijn (zakelijke) hulpvraag. Verhelderend, innoverend, en open benadering om doelen te realiseren !

Vanmorgen mindful Fotografie gedaan, wat bijzonder om te doen. Gedachten gingen over en weer. De natuur helpt daar zo goed bij. Het heeft mij inzicht gegeven in mijn belemmeringen en mijn uitdagingen. Here i come

BEGIN NU MET EEN NIEUWE ERVARING !

Verrijk je ervaringen met een online cursus

Met een online training / workshop of cursus, kun je vantuit de luie stoel in je woonkamer starten. Nieuwe vaardigheden, inzichten en creativiteit verrijken je leven. Alles wat je aanraakt maakt het leven interessanter. Begin nu: