Op afstand ontwikkelen

Op afstand jezelf onwikkelen

Ontwikkel je vaardigheden, breng je talenten in kaart vanuit je luie stoel

Het is vanuit de huidige situatie heel handig om je talenten en vaardigheden verder te ontwikkelen vanuit de luxe en veiligheid in je eigen woonkamer. Op deze manier krijg je de aandacht, natuur en creativiteit weer in je dagelijkse ritme. Deze zorgen ervoor dat je weer in je kracht komt.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING VANUIT DE LUIE STOEL

Betaalbare online cursussen en leermogelijkheden

Vanuit de comfort en veiligheid van je luie stoel toch jezelf op een hoger platform tillen. Via de online trainingen en cursussen kun je mindfulness, je droom vorm geven, natuur implementeren in je dagelijks leven, creatieve workshops doen vanuit de keukentafel. Alles is mogelijk!

Breng je talenten in kaart

Het in kaart brengen waar je passie en vaardigheden liggen kan een buitengewoon resultaat geven aan je carrière en privé leven

Leer in je eigen tempo

Je vind het leuk om in je eigen tempo en plek te leren. Keukentafel, buiten in de natuur of op de luie stoel. Als het voor jou goed voelt, dan geeft het de beste resultaten.

Aangesloten bij kwaliteitsbranche verenigingen

Coachpraktijk Mozaïektuin is aangesloten bij de NOBCO en CAT. Deze vakverenigingen hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Geniet overal van leren

Om je eigen plek te kiezen waar jij het prettigste voelt om het maximale uit jezelf te halen om te kunnen leren.

EN NU?

Wat heb je nodig?

Ontwikkel en vind je eigen pad met persoonlijke vraagstukken. Er zijn meerdere wegen die naar je antwoord leiden. Je kunt jezelf ontwikkelen door kennis te verhogen door bijvoorbeeld een (online) cursus of training. Je kunt ook een persoonlijk coach traject aangaan, online of off-line. Twijfel je wat jij nodig hebt? Vraag dan altijd gratis en vrijblijvend een oriëntatie gesprek aan. Mail of bel mij voor een afspraak in te plannen, zodat ik tijd voor je kan vrijmaken om volledig aandacht voor je vraag te hebben.